Okresní rada AŠSK Ostrava

Okresní rada AŠSK Ostrava

40 školních sportovních klubů se 1540 členy

Nejbližší soutěže

Okrsková, okresní či krajská kola

Další soutěže

Pořádané centrálou AŠSK ČR

Časopis DO TOHO!
č. 12/2023

Číslo 12/2023 - PDF | eBook
Všechna čísla (40)

Seminář předsedů OR/KR AŠSK ČR - Brno 2010

12. 10. 2010
Foto: Seminář předsedů OR/KR AŠSK ČR - Brno 2010

Již podruhé jsme se potkali v Brně s některými z Vás na našem pravidelném setkání při výměně názorů a zkušeností předsedů okresních a krajských rad AŠSK ČR - na semináři předsedů OR 8. a 9. října 2010.

Oproti minulému ročníku ubylo prezentací a obecných sdělení, díky pohostinnosti Gymnázia kpt. Jaroše jsme se zapojili i do sportovního klání a utkali jsme se o historicky první "Pohár prezidenta AŠSK ČR". Vítěznému týmu ještě znovu blahopřejeme.

Domníváme se, že přednesená témata, následně doplněná o velmi aktivní diskuzi v šesti skupinách přinesla některé nové poznatky a informace, se kterými můžeme pracovat v dalším období.

V diskuzi a v dalších jednáních jsme znovu potvrdili, že chceme být i nadále životaschopným sdružením, které si dokáže se svými problémy poradit a poprat se o smysluplné naplnění volného času dětí a mládeže v České republice.

Na semináři zaznívala i nová témata - Sportující škola, informační systém soutěží AŠSK ČR, webové stránky Asociace a propagace toho, co umíme, zařízujeme a rozvíjíme.

Současně jsme opět měli možnost shlédnout prezentaci Asociace na výstavě Sport Life 2010 Brno, včetně příležitosti navštívit i další stánky vystavovatelů.

Fotogalerie